Toimitusehdot

Maksutavat

Turvakerroin.com verkkokaupassa ovat käytössä seuraavat maksutavat: Checkout-maksupalvelu (sisältää verkkopankkimaksun, luottokorttimaksun, laskun ja osamaksun).

Toimitustavat

Turvakerroin.com -kauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Oy Matkahuolto Ab:n palveluita (Matkahuolto). Toimitustapa valikoituu tuotteiden koon ja painon mukaan.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Turvakerroin Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimituskulut

Toimitamme tuotteet asiakkaalle Matkahuollon kautta. Toimituskulut näkyvät tilausvaiheessa.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ruotsiin.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme tästä mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava myyjän (Turvakerroin.com -verkkokauppa) kanssa etukäteen. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@turvakerroin.com. Viallinen tuote vaihdetaan samanlaiseen tai vastaavaan uuteen tuotteeseen. Myyjä ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu myyjän kanssa. Myyjä ei lunasta palautuksia, jollein asiasta ole erikseen sovittu.

Reklamaatio

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (Turvakerroin.com -verkkokauppa) mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote toimitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Vaihto- ja palautusoikeus

Ota aina ensin yhteyttä meihin sähköpostilla: info@turvakerroin.com

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus edellyttäen, että tuote on käyttämätön, ehjä ja myyntikuntoinen. Palautettaessa tuotteen täytyy olla myös asianmukaisesti pakattu. Palautukset toimitetaan vain Matkahuollon kautta, annettujen ohjeiden mukaisesti. Asiakas vastaa palautuksen kustannuksista, ellei syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai Turvakerroin.com – verkkokaupan toiminnasta johtuva virhe. Palautuksen mukaan on aina liitettävä merkintä “asiakaspalautus”. Kaikista palautuksista on sovittava etukäteen myyjän (Turvakerroin.com) kanssa. Mahdollinen kulujen hyvitys suoritetaan kohtuullisessa ajassa palautuksen vastaanottamisesta, kuitenkin viimeistään 30 vuorokauden sisällä palautuksen vastaanotosta.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Tarkista heti lähetystä noutaessasi lähetyksen kunto ja mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus Matkahuollon toimipisteessä. Ota myös yhteyttä Turvakerroin.com -verkkokauppaan, niin voimme sopia uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee 14 päivän palautusoikeus.

Tuotetiedot

Emme vastaa tuotteiden tietojen ja kuvausten virheistä ja pidätämme oikeuden muuttaa tietoja ilman eri ilmoitusta. Mikäli tuotetiedot ovat mielestäsi epäselvät, voit ottaa yhteyttä myyjään halutessasi lisätietoja.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta info@turvakerroin.com