Vihdoin turvaa koirien hyökkäyksiä vastaan

Uhan voi pysäyttää koiraa vahingoittamatta

Viime aikoina olemme saaneet lukea valitettavan paljon uutisia tilanteista, joissa koira on vahingoittanut joko ihmistä tai toista koiraa. Koiran hyökätessä vaihtoehdot ovat vähissä. Hyökkäys ei yleensä pysähdy huutamalla eikä omaa koiraa myöskään saa välttämättä suojeltua nostamalla sitä pois vieraan koiran hampaista. Hyökkäyksen kohdistuessa ihmiseen ollaan myös samojen ongelmien äärellä.

Riski, että ihminen loukkaantuu tai oma koira vahingoittuu, on tällaisessa tilanteessa suuri. Myös mahdolliset lääkärikulut voivat tilanteiden seurauksena nousta mittaviksi.

Koirasumutin turvaa koskemattomuutta

Euralainen turvallisuusalan yritys, Turvakerroin Oy, kehitti uuden tuotteen näitä tarpeita varten.
 – Valmistimme tuotteen nimeltä Koirasumutin, jonka vaikuttava aine on menthol. Koirasumuttimella saadaan hyökkäys pysähtymään ja riittävästi aikaa poistua uhkatilanteesta. Kyse on tuotteesta, jonka tarkoitus on turvata sekä ihmisen että koiran koskemattomuus aggressiivisen koiran hyökätessä, kertoo Tomi Virén uudesta tuotteesta.

Koirasumutin on kotimainen, testattu tuote, jonka kuka tahansa voi hankkia ilman erillistä lupaa.

Hyökkäävä koira selviää tilanteesta ilman vaurioita

Halusimme tuoda markkinoille tuotteen, joka on turvallinen käyttää. Koirasumuttimen käytön jälkeen hyökkäävä koira palautuu normaaliin tilaan, mutta siinä vaiheessa puolustautuva henkilö on jo kaukana. Näin vastuukysymykset siitä, olivatko koiraansa tai itseään puolustavan henkilön reaktiot liian voimakkaita, jäävät pois, Virén kiteyttää tuotteen ideologiaa.

Vaara vaanii myös metsässä ja tuote toimiikin suojana myös metsäneläimiä vastaan.

Lisätietoja:

Turvakerroin Oy
Tomi Virén
puh. 040 700 6479
tomi.viren@turvakerroin.com
www.turvakerroin.com

Turvakerroin Oy

Turvallisuusalan yritys, joka kehittää turvallisuustuotteita yhteistyössä alan muiden osaajien, viranomaisten ja asiakkaiden kanssa
. Tuoteperheeseen kuuluvat tuotteet: 
Turvakerroin Turvasumutin, Turvakerroin Oma, Turvakerroin Menthol, Turvakerroin OC ja nyt uutena Turvakerroin Koirasumutin.